Bătaie cu pari şi cărămizi într-un cartier din Alba Iulia: 6 persoane acuzate de ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă: Fata a cerut ajutorul jandarmilor
Foto Arhivă: Fata a cerut ajutorul jandarmilor

Şase persoane, printre care şi o femeie de 66 de ani, din Alba Iulia sunt acuzate de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice după ce au fost implicate într-un scandal într-un cartier din oraş.

Scandalul a avut loc joi după-amiază. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat conflictul. Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, cei şase, aflaţi într-un loc public, şi-au adresat reciproc injurii şi expresii jignitoare, tulburând ordinea şi liniştea publică şi aducând atingere bunelor moravuri.

„Considerând probabil că au nevoie de argumente mai «dure», trei dintre aceştia au renunţat la argumentele verbale şi au încercat să-şi impună punctul de vedere cu ajutorul pumnilor şi picioarelor precum şi a unor pari şi cărămizi găsite la faţa locului.  Drept urmare, oponenţii acestora, printre care şi o femeie de 66 de ani, au suferit mai multe lovituri şi a fost nevoie să primească îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Alba”, se afirmă într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

Cei şase au fost identificaţi ca fiind O. Paraschiva, de 66 de ani, O. Ioan, de 42 de ani, A. Mihai, de 41 de ani, A. Marius, de 26 de ani, A. Călin, de 41 de ani şi A. Remus, în vârstă de 30 de ani, toţi domiciliaţi în municipiul Alba Iulia. Pe numele acestora au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

A. Marius, A. Călin şi A. Remus vor fi cercetaţi şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite