Niciun arestat în dosarul bătăii cu interlopi din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niciunul dintre cei şapte interlopi din Alba Iulia cercetaţi penal pentru o bătaie ce a avut loc în urmă cu o săptămână într-un bar din oraş nu a ajuns după gratii. Tânărul reţinut de poliţişti a fost lăsat liber, vineri, de procurori.

Procurorii au propus, însă, judecătorilor arestarea în lipsă a unui dintre cei trei bărbaţi pentru care poliţiştii au solicitat, de asemenea, să fie cercetaţi după gratii. Judecătorii au refuzat vineri să emită mandate de arestare pe numele lui Marius Florin Năcreală.

Tânărul este unul dintre cei şapte bărbaţi implicaţi în scandalul de pe strada Revoluiţiei. Poliţiştii au reuşit să reţină joi pe unul dintre aceştia (T.I.S., de 21 de ani), care, ca urmare a deciziei procurorilor, va fi cercetat în libertate. Marius Florin Năcreală, alături de alţi doi bărbaţi, este cercetat în lipsă în acelaşi dosar.

Bărbatul a mai fost implicat şi în alte activităţi la limita legii. Este judecat la Tribunalul Vâlcea într-un dosar de criminalitate organizată, alături de alţi 11 interlopi din Alba Iulia. Cei şapte tineri cu vârste între 21 de ani şi 35 de ani sunt acuzaţi de comiterera infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite