Bărbaţi reţinuţi pentru o bătaie în plină zi, în Alba Iulia. L-au băgat pe un tânăr în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, au fost reţinuţi de poliţişti, după ce l-au bătut pe un tânăr pe un bulevard intens circulat din Alba Iulia, în plină zi.

Potrivit polişiştilor, P.F., de 26 de ani, din Alba Iulia şi G.D.S., de 19 ani, din comuna Meteş, sunt actorii principali într-o bătaie ce a avut loc vinerea trecută, la orele prânzului, pe bulevardul Revoluţiei din municipiul Alba Iulia. 

Din ancheta poliţiştilor rezultă că scânteia de la care a izbucnit conflictul a fost un schimb de replici, iar victima a fost un un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia. Bărbatul s-a ales cu un picior fracturat.

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în data de 02.09.2011, în jurul orelor 15,00, în timp ce se aflau pe bulevardul Revoluţiei din municipiul Alba Iulia, pe fondul unor discuţii contradictorii, cei doi l-au lovit pe un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia, care, datorită loviturii s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind o fractură la nivelul unui picior“, se arată în raportul poliţiştilor.

Tânărul are nevoie de 80-90 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal.

Agresorii sunt acuzaţi de infracţiunille de vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Marţi, au fost prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite