Bărbat găsit mort, într-o casă părăsită din comuna Stremţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Stremţ au fost anunţati ieri, de către o femeie din comună, de faptul că a găsit un bărbat mort în casa unui localnic. Bărbatul, Gheorghe M., de 72 ani, era din oraşul Teiuş. Pe faţă, acesta avea mai multe muşcături de animale, iar casa în care a fost găsit nu avea încălzire şi nici curent electric.

„În data de 22 ianuarie, ora 14.50, Postul de Poliţie Stremţ a fost sesizat de către o femeie din comună cu privire la faptul că, în jurul orei 14.30, aceasta a găsit în locuinţa lui N. R. din comuna Stremţ, judeţul Alba, un bărbat decedat. Acesta a fost identificat ca fiind Gheorghe M., de 72 ani, din oraşul Teiuş“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba.

Aceasta a precizat că cercetările la faţa locului au scos la iveală faptul că bărbatul avea plăgi la nivelul feţei, produse probabil prin muşcături de animale. „Locuinţa în care acesta se adăpostea sporadic este nelocuită, în stare avansată de degradare, neracordată la reţeaua electrică, iar în camera în care a fost găsit cadavrul nu există nici o sursă de încălzire“, a mai spus Iulia Haţegan.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean Alba, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite