Bărbat reţinut după ce a sustras componente de la linia ferată Sebeş - Cunţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monstrul care ucidea oameni cu pietre a fost prins după doi ani de la crime!
Monstrul care ucidea oameni cu pietre a fost prins după doi ani de la crime!

Un bărbat de 42 de ani din comuna Cîlnic a fost reţinut de poliţişti după ce a sustras componente de la instalaţiile de semnalizare şi dirijare a circulaţiei CFR, pe secţiunea de cale ferată Sebeş-Cunţa.

Gheorghe U. de 42 ani şi un minor de 17 ani, ambii din localitatea Cîlnic, au fost identificaţi de poliţişti ca autorii furtului. Cei doi au sustras de la km. 70 + 430, componente ale sistemului de semnalizare şi dirijare (două capace de la picheţii de alimentare SCB), în lipsa cărora sistemul de semnalizare indica faptul că linia dublă a CFR dintre Sebeş şi Cunţa este ocupată.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi semnalizare falsă, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 4.815 lei.

Împotriva numitului Gheorghe U., a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arest Prevenit, al I.P.J. Alba, urmând a fi prezentat în data de 03.03.2012, Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de arestare preventivă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite