Bărbat bătut fără milă cu pumnii şi picioarele în stradă la Cugir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto arhiva Adevărul/Poliţiştii îi cercetează pentru loviri şi alte violenţe
Foto arhiva Adevărul/Poliţiştii îi cercetează pentru loviri şi alte violenţe

Un conflict care se putea lăsa cu moarte de om a avut loc la Cugir. Un bărbat de 46 de ani din oraş a ajuns la Spital, după ce a fost bătut în stradă de un tânăr din aceeaşi localitate.

Conflictul a avut loc vineri, la orele amiezii, pe strada Victoriei din Cugir. Victima, un bărbat de 46 de ani din oraş le-a povestit poliţiştilor că a fost lovită fără milă cu pumnii şi picioarele. În ipostaza de agresor este, A. C.M. , un tânăr de 30 ani din oraşul Cugir.

Tot pentru lovire şi alte violenţe este cercetat şi un bărbat de 31 de ani,din Almaşu Mare, care este acuzat că l-ar fi bătut pe un cioban din localitate, în timp ce acesta din urmă îşi păştea oile.

Victima, un bărbat de 25 de ani, s-a plâns vineri, poliţiştilor din  Galda de Jos că a fost victima unei agresiuni. Mai exact că ar fi fost bătut, cu două zile în urmă, de un bărbat de 31 de ani din comună, în urma unor neînţelegeri.

Medicii au stabilit că are nevoie de 16 şi 18 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecarea rănilor, conform certificatului medico-legal eliberat de Serviciul de Medicină legală Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite