Bărbat din Mureş trimis în judecată după ce a dat mită unui poliţist din Zlatna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Mureş a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru dare de mită. Inculpatul a încercat să mituiască un poliţist din Zlatna cu suma de 2.000 de lei.

Dosarul a fost înregistrat la tribunalul Alba în 9 ianuarie, iar primul termen a fost stablit pentru 6 februarie 2012. Radu Dorin Paşcu este acuzat de dare de mită.

„În fapt, la data de 27.08.2011, la Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba a fost înregistrat denunţul unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Alba – Poliţia Zlatna cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, a oprit pentru control o autoutilitară încărcată cu material lemnos (cherestea) pentru care proprietarul P.D. , domiciliat în jud. Mures, nu deţinea documente de transport. Pentru a nu lua măsurile legale de confiscare, P.D. i-a promis agentului de poliţie diverse sume de bani“, se afirmă într-un comunicat de presă al DGA Alba Iulia.

În baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, ofiţerii D.G.A. au organizat un flagrant. Inculpatul a fost prins în flagrant în momentul în care i-a dat agentului de poliţie 2.000 lei, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile legale, respectiv să-i restituie materialul lemnos confiscat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite