Alba Iulia: Bărbat omorât de tatăl fostei concubine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Bărbat omorât de tatăl fostei concubine
Alba Iulia: Bărbat omorât de tatăl fostei concubine

Liniştea străzii Stejarului din municipiul Blaj a fost tulburată aseară de o crimă fără precedent. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost ucis de tatăl fostei sale concubine.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, Nicolae Lăcătuş s-a deplasat aseară la locuinţa Cludiei Pădurean (27 de ani) şi, fără nici un motiv, a început să o lovească cu pumnii şi picioarele.

De asemenea, bărbatul a ameninţat-o pe femeie şi cu un cuţit pe care îl avea asupra sa. Între timp, în locuinţă a intrat tatăl femeii, Daniel Pădurean (49 de ani), care, văzând că fiica lui este bătută, a luat o ţeavă şi l-a lovit în cap de mai multe ori pe agresor. Bărbatul a căzut inconştient şi a decedat până la sosirea medicilor de la Ambulanţă.

Şir de scandaluri

La faţa locului s-a deplasat, de urgenţă, o echipă formată din agenţii de siguraţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, care au constatat că, în imobilul respectiv, se află o persoană de sex bărbătesc în stare de inconştienţă, care prezenta urme de violenţă în zona capului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Blaj, unde va fi efectuată necropsia de către medicul legist, în vederea stabilirii cauzei şi mecanismului producerii morţii. Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor de la Tribunalul Alba, efectuează, în continuare, cercetări pentru a stabili condiţiile în care a avut loc omorul. Deocamdată, nu s-a emis niciun mandat de reţinere.

Vecinii de pe stradă au declarat că în imobilul respectiv au avut loc mai multe scandaluri în ultima vreme provocate de fostul concubin al Claudiei Pădurean. Pentru ca să se apere de acesta, proprietarii imobilului au înălţat gardul care împrejmuieşte curtea casei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite