Biciclist din Alba Iulia tâlhărit pentru un telefon mobil. A fost „anihilat“ cu un sparay lacrimogen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de de 20 de ani, din Alba Iulia, a fost reţinut de poliţişti duminică, după ce a tâlhărit un bărbat  de 27 de ani din aceeaşi localitate, chiar în timp ce mergea pe bicicletă.

Din cercetările poliţiştilor rezultă că victima, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a fost tâlhărită de agresor (Marius Florin Buha) chiar în timp ce mergea pe bicicletă, pe strada Lalelelor, din Alba Iulia.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti şi un jandarm care, în baza semnalmentelor descrise de victimă, au reuşit, în scurt timp, identificarea suspectului, B.M.F., de 20 de ani, din Alba Iulia, asupra căruia a fost găsit  telefonul mobil“, se spune în raportul poliţiştilor.

Poliţiştii au stabilit că agresorul i-a  furat un telefon mobil , după ce l-a „neutralizat“ cu spray iritant-lacrimogen.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că suspectul a acostat-o pe victimă, în timp ce aceasta se deplasa pe bicicletă,  i-a pulverizat  spray iritant-lacrimogen în ochi, i-a sustras telefonul mobil din buzunar, după care l-a lovit de mai multe ori cu pumnul în zona feţei“, se mai arată în raportul poliţiştilor.

Judecătoria Alba Iulia a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru tâlhărie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite