Alba Iulia: Medalii pentru atleţii veterani la „Balcaniadă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Medalii pentru atleţii veterani la „Balcaniadă“
Alba Iulia: Medalii pentru atleţii veterani la „Balcaniadă“

Patru atleţi din Alba Iulia şi Cugir, cu vârste de peste 55 de ani, au participat în perioada 26-27 septembrie la Campionatele Balcanice de Atletism ale Atleţilor Veterani de la Izmir din Turcia.

Emil Sufleţel, Ilie Cioca, Emilia Guşat şi Vasile Hârjoc au concurat alături de peste 700 de atleţi veterani din 13 ţări şi au obţinut mai multe medalii. 

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de atleta Emilia Guşat care la categoria 65-69 de ani a obţinut medalia de aur la proba de marş 5 kilometri. Campioana balcanică din acest a a reuşit să obţină şi noul recor balcanic al probei. De asemenea Emilia Guşat a obţinut şi locul I la proba de ştafetă 4x 100 de metri.

Tot o medalie de aur şi titlul de campion balcanic a fost obţinut de atletul Ilie Cioca, la categoria 60-64 de ani, la proba de cinci kilometri marş. Atletul albaiulian a obţinut şi locul IV la proba de 1.500 de metri. La categoria 70-74 de ani Emil Sufleţel a reuşit să obţină locul II la proba 300 de metri garduri, locul VI la 800 metri garduri şi locul VI la îproba de săritură în înălţime.

Cel mai tânăr dintre atleţii care au luat parte la Campionatele Balcanice de Atletism ale Atleţilor Veterani de la Izmir, cugireanul Vasile Hârjoc a obţinut la categoria 55-59 de ani locul VI la proba de 21 de kilometri şi de asemenea locul VI la proba de 5 kilometri.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite