Băi cu săruri şi şampanie pentru cuplurile din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul Centru SPA din Alba Iulia
Primul Centru SPA din Alba Iulia

Cei care caută un cadou potrivit pentru soţie sau prietenă sau cei care doresc să se relaxeze înainte de trecerea dintre ani pot să apeleze la primul SPA din Alba Iulia. Pentru a fi cât mai frumoase în seara de Revelion domanele pot alege şi la o împachetare cu perle albe sau negre ori o împachetare cu aur, care conferă pielii un aspect strălucitor.

Împachetări cu perle şi aur

„Centrul SPA este un spaţiu de relaxare, face bine atât pentru corp cât şi pentru minte. Cei care vin la noi pot alege din mai multe procedee sau pot opta pentru un pachet complet. Oricum totul începe cu un duş care deschide pori şi te pregăteşte pentru ceea ce urmează“, a explicat Claudia Cioran, administratorul centrului. Femeile care au gusturi clasice pot alege un masaj de relaxare, o împachetare cu alge şi jacuzzi. Pentru cei care doresc ceva inedit oferta este foarte variată „Împachetările în ciocolată, ceai verde sau struguri costă 70 de lei. Tratamentul durează 60 de minute“, a mai spus Claudia Cioran.

Pentru ocaziile speciale doamenele pot apela şi la împachetările de lux, cu perle negre sau albe sau cu aur. „Pielea capătă un aspect glamure. Este ideal pentru o seartă de Revelion. Aspectul se păstrează până la primul duş“, a explicat administratorul. Acest tip de împachetări costă 100 de lei şedinţa de 60 de minute.

Cadoul ideal pentru cupluri

„Totul mi se pare interesant. Cred că merită să te răsfeţi măcat din când în când. Eu  mă gândesc să am şi un beneficiu practic. Un masaj anticelulitic şi ceva care să mă ajute să pierd şi din greutate ar fi ideal“, a spus Ştefania Făgărăşan, de 28 de ani din Alba Iulia. Pentru femeile interesate de acest tip de tratament se pot oferi şi aceste servicii precum şi un drenaj linfatic, piscină sau saună. Pe lângă aceste oferte cei care doresc ceva inedit pot alege şi masajul în cuplu sau băile în lapte şi miere care pot fi făcute tot în cuplu. „Este un cadou foarte frumos care poate să-i mulţumească pe parteneri“, a mai spus Claudia Cioran.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite