Avocatul Mihai Baco, fost om de încredere al primarului Mircea Hava, renunţă la Consiliul local Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul local PDL Mihai Baco a decis să demisioneze din funcţie. Decizia urmează să fie făcută publică vineri, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului local Alba Iulia.

Mihai Baco a declarat că va demisiona şi din funcţia de vicepreşedinte al PDL Alba, decizie care va atrage şi plecarea din biroul permanent judeţean. Acesta a lăsat să se înţeleagă că va renunţa la funcţia politică înainte de alegerile naţionale din partid, dacă Emil Boc câştiga un nou mandat de preşedinte.

Avocatul Mihai Baco a fost la un moment dat unul dintre colaboratorii cei mai apropiaţi ai primarului Mircea Hava, preşedintele PDL Alba. Relaţiile dintre cei doi s-au „răcit“ după ce Hava a renunţat, în 2008, la promisiunea de a-l susţine pe Baco pentru postul de prefect al judeţului. A fost preferat fostul deputat Ştefan Bardan, mult mai „docil“ la solicitările liderului judeţean de partid.

Mihai Baco şi-a „pregătit“ postul de prefect prin susţinerea în campania electorală a candidatului Ştefan Bardan. Acesta a pierdut, însă, în favoarea liberalului Teodor Atanasiu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite