Avocatul Mihai Baco a demisionat din Consiliul local Alba Iulia: „Nu voi fi niciodată un yesmen“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul Mihai Baco a demisionat vineri din Consiliul local Alba Iulia, după şapte ani de prezenţă în legislativul local. Le-a spus consilierilor că renunţă pentru că nu crede că mai poate ajuta locuitorii oraşului din această funcţie.

"După 7 ani de când am fost ales am ajuns la concluzia că poziţia de consilier local nu mai este pe măsura aspiraţiilor pe care le am. Sunt şi lucruri care pe mine mă deranjează, sunt şi lucruri care şi pe alţii îi deranjează motiv pentru care am hotărât să demisionez din funcţia de consilier. Am avut şi am un respect deosebit pentru toţi consilierii din Consiliul Local Alba Iulia dar cred că eu din funcţia de consilier nu pot să ajut prea mult cetăţenii din Alba Iulia.Decât să fiu pe această funcţie fără să fac nimic, mai bine nu sunt“, a spus avocatul. A părăsit, ulterior, sala de consiliu, nu înainte de a se saluta cu fiecare consilier.

„S-au luat decizii la limita legalităţii“

Avocatul a precizat că nu a fost şi nu va fi niciodaă un „yesmen“. „Nu am fost şi nu voi fi niciodată o maşină de vot. În plus, m-am săturat să fiu eu mereu acel Gică Contra care critică şi face primul pas împotrivă. De multe ori în Consiliul local s-au luat decizii la limita legalităţii şi atunci am încercat să-mi avertizez colegii. Atunci când lucrurile nu mi s-au părut în regulă nu am participat la vot. Nu pot să accept că numai ce vine din partea noastră e bun, a refuza să adopţi un proiect de hotărâre numai pentru că nu vine de la tine (PDL), nu mi se pare ok “, a completat Mihai Baco.

image

El a spus că în perioada imediat următoare îşi va da demisia şi din funcţia de vicepreşedinte al PDL Alba rămânând simplu membru de partid. A afirmat că intenţiona să demisioneze mai devreme dar a fost oprit de Vasile Blaga, pe care l-a şi susţinut în competiţia pentru funcţia de preşedinte al partidului. Avocatul a mai precizat că a avut o discuţie cu primarul Mircea Hava pe această temă în urmă cu câteva luni, dar acesta nu a încercat să îl determine să renunţe la demisie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite