Aventuri sexuale penale la o pensiune din Alba Iulia. Cum erau plasate minorele la clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rechizitoriul prin care administratorul unei pensiuni din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru trafic de minori, proxenetism şi act sexual cu un minor, descrie modalitatea prin care bărbatul a reuşit să suplimenteze veniturile prin intermediul unor turişti străini şi cetăţeni români, dornici de aventuri sexuale.

Potrivit procurorilor, Tibor Polgar (50 ani) a amenajat la subsolul pensiunii un club privat unde clienţii care doreau relaţii sexuale contra cost se întâlneau cu fete dispuse la practicarea prostituţiei, ce erau chemate de către inculpat. Bărbatul a recrutat în total cinci fete, dintre care trei minore, cu care a întreţinut relaţii sexuale contra cost deşi cunoştea că acestea nu au împlinit vârsta de 18 ani.

Câştiguri băneşti în schimbul favorurilor sexuale

„După ce a recrutat-o pe minora D. C., inculpatul Polgar Tibor a contactat-o telefonic şi i-a propus să întreţină relaţii intime cu el, lucru cu care minora a fost de acord, primind pentru partida sexuală suma de 100 de lei. La scurt timp, inculpatul a contactat-o din nou telefonic şi i-a promis câştiguri băneşti în schimbul favorurilor sexuale oferite altor bărbaţi. A întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi printre care şi un cetăţean spaniol de la care a primit 50 de euro“, se susţine în rechizitoriu.

Administratorul pensiunii a procedat în acelaşi mod şi cu alte două minore pe care le-a plasat la clienţii pensiunii. „Inculpatul a continuat relaţia cu minora S.I. în sensul că i-a găsit clienţi români şi străini, cu care să întreţină relaţii sexuale atât la pensiune cât şi în alte locaţii. În dimineaţa de 24 aprilie 2012, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate de lucrătorii de poliţie din cadrul BCCO Alba Iulia la pensiune, minora a fost găsită într-o cameră cu un cetăţean belgian“, se mai susţine în rechizitoriu.

Interceptări telefonice

Alte precizări din rechizitoriu: „În cursul anului 2012, inculpatul Polgar Tibor a recutat-o telefonic pe minora K.A.D. şi a invitat-o la biroul său situat în apropierea pensiunii unde i-a propus să întreţină relaţii intime cu el contra cost, lucru care s-a şi întâmplat, aceasta primind suma de 50 de lei. Cu acea ocazie a asigurat-o pe minoră că o va ajuta să realizeze venituri, în schimbul oferirii serviciilor sexuale unor bărbaţi. În acest sens, inculpatul i-a preznetat minorei mai mulţi bărbaţi cu care aceasta în mod frecvent întreţinea relaţii sexuale normale şi orale în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 d elei şi 100 de lei. Totodată i-a propus minorei, ca după deschiderea barului din cadrul pensiunii să ofere companie clienţilor contra cost.”

Anchetatorii au interceptat mai multe convorbiri telefonice între inculpat şi tinere:

Polgar Tibor: Ui, am nişte domni aicea...
K.D.A: Da. Şi iarăşi ca data trecută?
Polgar Tibor: Păi nu, mă, atuncea nu ştiu ce s-a întâmplat, de ce Dumnezeu ai plecat aşa...
K.D.A: Crede-mă c-atuncea eu chiar, nu ştiu (...)
K.D.A: No şi stai să-şi zic... Mai trână pe cineva?
Polgar Tibor: Ie
K.D.A: Pe cine?
Polgar Tibor: Păi nu ştiu
K.D.A: Ha?
Polgar Tibor: Păi zi tu!
K.D.A: Mai vine fata?
Polgar Tibor: Ie
K.D.A: Nu mă refer, fata aia care o fost, Maria?
Polgar Tibor: Nu
K.D.A: Atunci ce să zi..., auzi, mi-o zis Alina că vine ea!
Alinuţa, prietena noastră.
Polgar Tibor: No hai că mai revin şi să-şi răspunzi, bine?
K.D.A: No bun, hai ceau, ceau!

Interceptări

În dosar au mai fost cerecetate alte două femei, care s-au prostituat la pensiunea inculpatului. Acestea au fost angaiate să danseze la bară, dar se şi prostituau cu clienţii clubului. Tinerel au recunoscut şi regretat faptele şi au declarat că au fost nevoite să se protitueze pentru că nu aveau bani. Procurorii au dispus în cazul lor scoaterea de sub urmărire penală şi aplicarea unei amenzi administrative de câte 500 de lei. De asemenea, în cazul unui al patrulea învinuit, Darius Mihail Cîmpean, procurorii au dispus disjungerea cauzei şi formarea unui alt dosar în care se fac cercetări pentru trafic de minori. Tibor Polgar este în arest preventiv din aprilie 2012.

Infracţiunea de trafic de minori este pedepsită cu închisoarea de la 3 la 12 ani. Proxenetismul se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani, iar actul sexual cu un minor, cu închisoare de la 3 la 12 ani.

Interceptări
Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite