Alba Iulia: "Avem un oraş viu, chiar dacă este liniştit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

În localul unde, în fiecare joi, venea şi cânta aceeaşi piesă, prieteni şi deopotrivă necunoscuţi au dat verdictul: scena este locul potrivit pentru tânărul care interpreta mereu celebra piesă „Delilah”. Ştia foarte bine cântecul, deşi nu vorbim despre Tom Jones, ci despre Alin Ignat, un tânăr din Alba Iulia care la vremea aceea avea 17 ani.

Alba Iulia frumoasă: „Alba Iulia e un oraş foarte frumos. E liniştit. Am văzut multe oraşe cum ar fi Alexandria, Călăraşi care sunt cam de mărimea oraşului nostru, dar nu au farmecul Albei Iulia. Nu aş face schimb niciodată. Mie mi se pare că Alba e un oraş viu, chiar dacă e liniştit”.

Alba Iulia urâtă: „Nu ştiu, poate ar trebui să se organizeze mai multe activităţi culturale. Chiar dacă au început să mai apară piese de teatru şi să mai mişte câte ceva mi se pare că se poate face mai mult. Nu e suficient ca astfel de evenimente să fie organizate doar de 1 decembrie sau de zilele oraşului. Trebuie un pic mai mult”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite