Alba Iulia: "Avem un oraş sărac din punct de vedere cultural"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Liviu Cernat este un tânăr violist care a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia în urmă cu şase ani. Destinul şi talentul i-au purtat paşii la diferite concursuri şi olimpiade naţionale. Un astfel de eveniment avea să îi marcheze existenţa.

Alba Iulia frumoasă: „Mă simt foarte bine în oraşul acesta. Îmi place că e un oraş mic unde toată lumea se cunoaşte cu toată lumea. Îmi place că e un oraş foarte liniştit. Îmi place că e un oraş destul de curat. Chiar dacă nu îţi oferă multe oportunităţi şi te plictiseşi foarte uşor mie îmi place că ai timp să te ocupi de treburi serioase care te privesc”.


Alba Iulia urâtă: „Din punct de vedere al evenimentelor culturale organizate eu zic ca Alba Iulia este un oraş foarte sărac. Spectacole de teatru mai avem dar nu pot spune că avem de unde alege. Cred că ar trebui făcut mai mult, doar e oraş istoric şi deja turiştii încep să ne viziteze. E frumos dar ar fi bine să avem să le oferim locuitorilor şi turiştilor cât mai mult. După părerea mea folclorul merge foarte bine în Alba”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite