Autoturism furat în Italia în 2006, depistat la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Alba Iulia au depistat, în urma unui control în trafic, un autoturism care figura ca fiind furat din Italia, în anul 2006. Verificările efectuate au stabilit că plăcuţele de înmatriculare aparţineau altui autoturism, iar certificatul de înmatriculare avea date înscrise în fals.

Poliţişti au oprit luni pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia un autoturism care circula cu viteză peste limita legală, condus de B.S.P., de 44 de ani, din Cugir.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figura ca fiind furat din Italia, din data de 16 mai 2006, iar plăcuţele de înmatriculare ce erau aplicate aparţineau unui alt autoturism, înmatriculat în judeţul Timiş.  Totodată s-a stabilit că certificatul de înmatriculare prezentat de conducătorul auto nu prezintă elementele de siguranţă, iar datele înscrise în el sunt false.

Autoturismul a fost indisponibilizat, iar faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr de înmatriculare fals, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi tăinuire la furt calificat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite