Alba Iulia: Atracţia verii - piscinele de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Alba Iulia există câteva opţiuni avantajoase pentru cei care nu pot să ajungă la mare sau pur şi simplu doresc să petreacă câteva ore de relaxare. Amatorii de înot şi nu numai se pot răcori în voie la piscine cum ar fi cele de la Hotel Parc, Vila Elisabeta, Winners Club Ţălnar, Steaua Nordului sau, dacă preferă să scape de tumultul oraşului, pot alege o destinaţie rustică - Country Club „La Mesteceni” din Răhău.

Taxa de intrare la piscina Hotelului Parc, situat în centrul municipiului Alba Iulia, este de 40 lei. Un abonament cu 10 intrări costă 340 lei, iar orarul de funcţionare este zilnic de la 16.00 la 20.00. Vila Elisabeta, situată la ieşirea din oraş spre localitatea Miceşti, pune la dispoziţia clienţilor o piscina exterioară deschisă pe tot parcursul sezonului cald. Tarifele de acces, 20 lei, includ şezlog şi prosop, iar orarul de funcţionare este stabilit de clienţi.

Preţuri mai mici pentru copii

Pensiunea Steaua Nordului, situată lângă Stadionul Cetate şi Bazinul Olimpic, îi aşteaptă pe cei dornici de o baie răcoritoare cu un tarif de 15 lei având inclus în preţ şezlong cu saltea. Pentru copii taxa este de 10 lei.
La Winners Club Ţălnar, situat în cartierul Cetate, piscina este deschisă şapte zile din şapte. Preţurile care includ şezlong sunt de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii cu vârste între 3-14 ani. Sâmbăta şi duminica tarifele sunt de 7,5 lei copii şi 15 lei adulţi. Country Club „La Mesteceni” din Răhău, amplasat la 24 km de Alba Iuia, oferă o alternativă diferită. O escapadă afară din oraş este binevenită după o săptămână de muncă, iar locaţia este una specială, în mijlocul naturii.
Cei care se cazează aici au acces la piscină gratuit. Pentru restul clienţilor taxa de intrare este de 30 lei pentru o zi. Pensiunea „La Mesteceni” oferă şi servicii de masaj. În funcţie de timp, costul este cuprins între 30 de lei şi 60 de lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite