Atmosferă boemă la Cenaclul „Lucian Blaga” din Sebeş: poezie, muzică şi teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra actriţă Bianka, din Alba Iulia, a prezentat secvenţe din propriul spectacol de teatru, „Viori aprinse, femeile”, (one women show). Membrii cenaclului au cântat live  piese din repertoriul propriu, dar şi internaţional.

Evenimentul cultural a fost organizat miercuri, la Baza de Agrement din parcul Arini  „La Unchiul Nicky”, de Cenaclul „Lucian Blaga” din Sebeş şi  Asociaţia „Sunetul muzicii”, membră în Coaliţia de Advocacy Smile 21+. Acţiunea a fost parte integrantă a Campaniei Smile 21.

Unul dintre momentele care a adunat ropote de aplauze au avut-o în prim plan pe actriţa  Bianka, din Alba Iulia. Tânăra a prezentat în premieră, în cadrul Cenaclului,  secvenţe din propriul spectacol de teatru, „Viori aprinse, femeile”, (one women show).

Recitalul poetic a  fost susţinut  de membrii Cenaclului, printre care: Ioan Kamla, Petru Făgăraş, Nick Iosub, vicepreşedinte al Asociaţiei „Sunetul muzicii”, Mariana Moga, Vişa Marcel, Jeni Voina, Corina Ofelia Corpodean, Mărioara Berghezan, Ionuţ Lemeny, Camelia Tincu, Casiana Ekart(elevă).

Muzica a întreţinut atmosfera boemă..Au cântat live, piese din repertoriul propriu sau internaţional, membrii Cenaclului: Nick Iosub. Corina Ofelia Corpodean, Cristina Silea(elevă) şi Alina Bratu(elevă).

Printre invitaţi s-au aflat şi Adrian Bogdan, viceprimarul municipiului din Sebeş, profesor doctor Monica Grosu, şefă de catedră la Colegiul Naţional „Lucian Blaga„ din Sebeş, profesor Cosma Cornelia, de la Liceul cu Program Sportiv  Sebeş, Stanilă Ovidiu Adrian, preşedinte al asociaţiei ,,Sunetul Muzicii".

 „Vrem să permanentizăm aceste întâlniri ale membrilor Cenaclului, cu publicul din Sebeş şi chiar din Alba Iulia. Credem că este o modalitate bună de a atrage publicul spre actul artistic de calitate”, a declarat Petru Făgăraş, coordonatorul Cenaclului si preşedinte al Ligii Scriitorilor Români, filiala Alba, cu sediul la Sebeş.

Lucrările Cenaclului „Lucian Blaga”, au loc în fiecare miercuri după amiaza, de la 17.00, la  Baza de agrement, „La Unchiul Nicki”, din Arini . Uşa este deschisă pentru toţi cei care iubesc muzica, poezia, teatru, arta plastică şi dansul.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite