Atac la Udrea de la liderii PDL Alba: „Era mai bine să nu fie preşedinte de la început“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele ales al Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, prim-vicepreşedinte al organizaţiei PDL, a declarat marţi că Elena Udrea nu trebuia să fie preşedinte al organizaţiei din Bucureşti. Dumitrel a completat că demisia din funcţie trebuia să aibă loc mai demult.

„Trebuie îndepărtaţi acei conducători care nu sunt capabili să organizeze şi să prezinte candidaţi câştigători înainte şi nu după astfel de evenimente. Dacă te preocupă rezultatul trebuie să vezi din timp că există probleme. Nu este întâmplător succesul nostru în Alba. Viaţa de partid, organizatorică, a fost în fiecare zi. Cred că era mai bine să nu fie preşedinte de la început. Există oameni foarte capabili care puteau să fie preşedinte. Unul este Vasile Blaga, care ştie cum se construieşte un partid. Trebuia lăsat de mult să facă lucrul acesta. Schimbările şi demisiile trebuiau să fie mai demult“, a declarat Ion Dumitrel.

Liderul PDL Alba a completat că partidul îşi va reveni şi că victoria USL nu are o bază reală. „Sunt convins că vom face din PDL acel partid pe care îl aşteaptă foarte multă lume din România. Păcat că domnul preşedinte Băsescu a condus un partid puternic şi acum o parte dintre cei care l-au urmat, l-au dus în Bucureşti acolo unde este. Suntem mulţi la baza partidului care vom fi alături de cei care vor conduce partidul, să îl reconstruim. USL a câştigat într-o perioadă de criză şi această victorie nu va avea bază solidă“, a completat prim-vicepreşedintele PDL Alba.

Preşedintele organizaţiei, Mircea Hava, a spus, la rândul său, că decizia Elenei Udrea de a demisona de la conducerea PDL Bucureşti este cea corectă. „Ai pierdut după ce ţi-ai asumat atâtea lucruri, ai demisionat. Este o chestiune de onoare. Ştiam că are onoare şi a făcut ceea ce trebuie“, a spus Mircea Hava, primar ales în Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite