Corul de copii al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba va concerta la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii vor colinda la Viena şi la Budapesta
Copiii vor colinda la Viena şi la Budapesta

Corul de copii al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba va porni astăzi într-un turneu de colinde în mai multe capitale europene. Corul format din 42 de copii şi dirijat de profesorul Ioana Croitoru va concerta la Viena şi la Budapesta.

Copiii vor susţine concerte de colinde la Biserica românească şi în Catedrala Vienei, în Domul Sfântul Ştefan din Vienea. „Corul, care este format din 42 de copii, a mai susţinut şi alte concerte la evenimete organizate la Catedrala din Alba Iulia dar şi în alte biserici din judeţul Alba“, a spus  preotul Florin Croitoru, directorul Centrului de Misiune pentru Tineret şi  Pelerinaje din Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia.

Cu ocazia ultimului concert din capital Austriei va fi lansat şi un album de colinde pe care tinerii l-au înregistrat în această toamnă. „CD-ul se numeşte Sfântul Copilaş şi cuprinde mai multe colinde. Petru realizarea acestui CD copii au muncit mult, au avut în ultima săptămâmă şi câte trei repetiţii pe zi“, a mai spus preotul Florin Croitoru. Ultimul concert pe care Corul Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia îl va susţine în străinătate va avea loc la Biserica românească din Budapesta.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite