Alba Iulia: Tabere tematice în Apuseni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Tabere tematice în Apuseni
Alba Iulia: Tabere tematice în Apuseni

În perioada 4-10 august va avea loc, la Centrul de Agrement Arieşeni, Tabăra tematică de orientare turistică.

Acesta este cea de-a doua de acest fel organizată de Direcţia Judeţeană pentru Tineret Alba în acest an. În perioada 19-25 iulie, în aceaşi locaţie s-a desfăşurat Tabăra tematică de artă fotografică, la care au participat 100 de tineri din Bucureşti, Constanţa, Focşani, Suceava şi Tulcea.

Tinerii au învăţat tehnici fotografice

Copiii au avut ocazia să înveţe tehnici fotografice şi au vizitat mai multe obiective turistice din Munţii Apuseni, cum ar fi  Peştera Gheţarul Scărişoara, Cheile Ordâncuşii, Peştera Poarta lui Ionele, Peştera Urşilor, Cetăţile Ponorului, Cascada Vârciorog, Groapa Ruginoasă şi  Muzeul de meşteşuguri tradiţionale din Pătrăhăiţeşti.

La finalul perioadei petrecute la Centrul de Agrement Arieşeni pentru tineri a fost organizată o expoziţie care a reunite fotografiile cele mai reuşite pe care copiii le-au făcut în timpul taberei. Succesul acestei acţiuni i-a determinat pe organizatori să reia tabăra de artă fotografică în perioada 8 – 12 august. Şi de această dată sunt aşteptaţi să participe tineri din toată ţara.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite