Alba Iulia: Munţii Apuseni promovaţi prin Târgul de Turism Rural

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia:  Munţii Apuseni promovaţi prin Târgul de Turism Rural
Alba Iulia: Munţii Apuseni promovaţi prin Târgul de Turism Rural

La sfârşitul acestei săptămâni în comuna Albac din Munţii Apuseni are loc o nouă ediţie a Târgului de Turism Rural. Este anunţată participarea reprezentanţilor de la mai multe agenţii de turism din toată ţară, dar şi a ministrului Elena Udrea.

Pe parcursul celor două zile ale manifestării, sâmbătă şi dumincă, se vor desfăşura seminarii cu teme turistice, întâlniri ale centrelor de informare turistică din Regiunea Centru, precum şi vizite la pensiuni şi la obiectivele de atracţie din zonă.

Pe lângă acestea, Consiliul Judeţean Alba şi Primăria Albac au pregătit momente inedite pentru participanţi, cum ar fi un concurs de pescuit, un concurs gastronomic şi o demonstraţie realizată de salvamontişti.

Unul dintre seminariilor programate duminică are ca temă „Turismul Durabil în Ariile Naturale Protejate” şi va fi susţinut de Administraţia Parcului Natural Apuseni împreună cu Administraţia Parcului Natural Alpi Marittime din Italia.

Sâmbătă seara, la ora 20.00, este programat momentul „Ospăţ pe Valea Arieşului”, ce va consta într-o degustare de preparate din carne de berbec, oaie, porc şi bou la proţap.

Evenimentul este organizat în scopul promovării destinaţiilor turistice din judeţul Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite