Alba Iulia: Aproape 200 de persoane urmează cursuri de perfecţionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Aproape 200 de persoane urmează cursuri de perfecţionare
Alba Iulia: Aproape 200 de persoane urmează cursuri de perfecţionare

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba desfăşoară în perioada 10-22 august la Alba Iulia şi Blaj o serie de cursurile de formare profesionale.

Cursurile se desfăşoară la Blaj în cadrul Centrului de Servicii Comunitare, iar la Alba Iulia în sala de conferinţe a Hotelului Transilvania.

După cum a precizat directorul DGASPC Alba, Sorin Chirilă, proiectul se adresează personalului care lucrează în domeniul îngrijirii şi protecţiei copilului din cadrul serviciilor de tip rezidenţial care doreşte să-şi dezvolte şi să-şi completeze competenţele profesionale la standarde europene.

 „Prin implementarea acestui proiect se doreşte o schimbare a mentalităţii în ceea ce priveşte pregătirea profesională, în sensul creşterii gradului de conştientizare cu privire la importanţa învăţării continue, a gradului de motivare pentru lărgirea cunoştinţelor şi dezvoltarea competenţelor profesionale ale angajaţilor din cadrul serviciilor de protecţie a copilului.
Pregătirea profesională este o investiţie în resursele umane, efectele putând fi sesizate atât imediat cât şi în perspectivă. Ea conduce la creşterea performanţelor angajaţilor şi la adaptarea acestora la schimbările structurale şi sociale”, a precizat directorul general al DGASPC Alba,. Sorin Chirilă.

La cursurile de formare participă un număr de 195 de referenţi din cei 354 de angajaţi ai instituţiei.  Valoarea totală a acestui proiect este de peste 85.000lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite