Antrenorul Unirii Alba Iulia crede că echipa poate câştiga la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu vârful Nemanja Jovanovic pe post de translator, antrenorul sârb Blaz Sliskovic a transmis astăzi suporterilor albaiulieni că Unirea va intra pe teren la Timişoara cu un singur gând: victoria.

„Mergem la Timişoara să câştigăm. Mai sunt 13 etape, sunt 39 de puncte în joc şi vom încerca să luăm maximum din ele. La Timişoara vom juca ofensiv, pentru a putea recupera punctele pierdute pe teren propriu. Numai victoria ne poate da speranţe în privinţa şanselor de supravieţuire în prima ligă. Egalul nu ne ajută cu nimic”, a declarat antrenorul alb-negrilor.

În partida de mâine, Blaz Sliskovic nu se va putea baza pe atacantul Rade Veljovic (în continuare accidentat), dar s-ar putea să revină în teren fundaşul Nikola Vujadinovic, absent din echipă de aproximativ o lună de zile, tot din cauza unei accidentări. Ambii jucători, plecaţi în Serbia să se refacă, se vor alătura formaţiei la Timişoara.

La echipă au fost aduşi trei jucători în probe. E vorba de Romeo Stancu, Alex Bălţoi şi chilianul Ignasio Alonso. Dacă în privinţa jucătorului sud-american, Blaz Sliskovic a declarat că încă nu s-a putut edifica, despre Bălţoi şi Stancu a precizat că l-au convins. „Stancu este un jucător de valoare şi un om de caracter, iar noi avem nevoie de fotbalişti de caracter. Bălţoi s-a mişcat bine la antrenamente, e un jucător bun. Sper să reuşim să-i legitimăm pe amândoi, pentru a ne ajuta să ne salvăm de la retrogradare”, a precizat tehnicianul. Partida de la Timişoara este programată mâine, de la ora 14.30, şi va fi transmisă în direct pe GSPTV.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite