Ani grei de închisoare pentru trei persoane din Alba judecate pentru proxentism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Doi bărbaţi şi o femeie au fost condamnaţi miercuri de Curtea de Apel Alba Iulia la pedepse grele cu închisoarea pentru trafic de persoane. Cei trei au primit în total 14 ani şi şase luni de închisoare.

V. C.  a primit patru ani şi opt luni de închisoare, iar F. R. a fost condamnat la şase ani şi zece luni. 

O femeie judecată în acelaşi dosar, F. L., a fost condamnată la trei ani de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei. Acuzaţiile se referă la recrutarea şi transportul unor tinere pentru prostituţie în zona centurii oraşului Alba Iulia.

În timpul cercetărilor, a rezultat şi implicarea unui alt barbat  în activităţile infracţionale. Inculpaţii pot formula recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„Admite apelurile declarate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi de inculpaţii V.C. şi F.R. împotriva sentinţei penale nr. 217/03.06.2011 pronunţate de Tribunalul Alba în dosarul nr. 4128/107/2011 şi extinde efectele apelurilor inculpaţilor şi în privinţa inculpatei L. F. Stabileşte la 4 ani şi 8 luni închisoare pentru inc. V. şi 6 ani şi 10 luni închisoare pentru inc. F. Reţinut circumstanţe atenuante în favoarea inc. L. F. şi stab. pedeapsa la 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere“, se afirmă în minute sentinţei de la Curtea de Apel

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite