Amenzi şi dosare penale pentru transporturi ilegale pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi a Poliţiei Rutiere, în colaborare cu inspectori de la Autoritatea Rutieră Română, Registrul Auto Român, Secţia Drumuri Naţionale şi comisari din cadrul Gărzii Financiare Alba au organizat ieri o acţiune de combatere a ilegalităţilor care se comit în domeniul transporturilor.

Acţiunea a avut loc pe pe Drumul Naţional 1, la ieşirea din municipiul Sebeş spre judeţul Sibiu. Cu ocazia controalelor efectuate, au fost constatate şi aplicate un număr de 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 48.500 lei, din care nouă la regimul circulaţiei rutiere şi şapte de altă natură. Printre acestea - „depăşirea perioadei maxime zilnice de conducere”, „nerespectarea perioadei minime de odihnă”, „nerespectarea cerinţelor de efectuare a verificării perioadice a tahografelor”.

De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare, iar un permis a fost reţinut în vederea suspendării. Cu ocazia acestei acţiuni, a fost identificat în trafic Daniel F., de 36 de ani, din oraşul Cisnădie, judeţul Sibiu, în timp ce efectua, pe ruta Cisnădie –Sebeş, transport rutier public de persoane cu un autobuz, fără a deţine licenţă de transport persoane pe drumurile publice. Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectare a regimului transportului rutier public”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite