Amenzi la terase, baruri şi discoteci pentru nerespectarea liniştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi jandarmii au controlat la sfârşitul săptămânii trecute mai multe terase, baruri, discoteci şi locuri de agrement din Alba Iulia unde au aplicat sancţiuni pentru nerespectarea ordinii şi liniştii publice.

Scopul principal al acestor activităţi a constat în preîntâmpinarea comiterii de fapte cu caracter antisocial privind tulburarea ordinii şi liniştii publice în zonele teraselor, barurilor, discotecilor, dar şi a altor locuri de agrement.

În acest sens, în week-endul care s-a încheiat, poliţiştii municipiului Alba Iulia au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, dintre care 2 persoanelor juridice şi 3 persoanelor fizice, toate pentru tulburarea liniştii locatarilor, prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect sau instrument muzical la intensitate mare, în localurile sau sediile societăţilor comerciale, situate în imobilele cu destinaţie de locuinţe ori în imediata vecinătate a acestora.

Valoarea sancţiunilor aplicate se ridică la suma de 620 lei.

Acţiune face parte din cadrul campaniei de prevenire şi combatere a faptelor de natură antisocială, „Liniştea ta contează!“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite