Amenzi de sute de mii de lei pentru şoferii indisciplinaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au oprit mii de maşini în trafic
Poliţiştii au oprit mii de maşini în trafic

Poliţiştii din Alba au continuată săptămâna trecută campania destinată prevenirii accidentelor rutiere. Acţiunile poliţiştilor s-au soldat cu aproape 2.000 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 300.000 de lei.

Poliţiştii au fost suspendat 124 de permise, majoritatea pentru depăşire neregulamentară şi au fost reţinute 19 certificate de înmatriculare. În perioada 30.01-05.02.2010, poliţiştii au constatat un total de 16 infracţiuni, din care 12 la regimul circulaţiei rutiere şi 4 de altă natură şi au aplicat 1.987 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 324.443 lei.

Din totalul sancţiunlor contravenţionale aplicate conducătorilor auto, 551 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 105 pentru executarea de depăşiri neregulamentare,  patru  pentru conducerea unui autovehicul cu o îmbibaţie de alcool în sânge peste limita legală şi 1.327 pentru alte abateri.

Fără accidente grave

„Ca urmare a acestor acţiuni întreprinse pe raza întregului judeţ, dar cu preponderenţă pe sectoarele de drum ce cuprind Drumul Naţional 1 şi Drumul Naţional 7  nu au fost înregistrate accidente rutiere cu consecinţe deosebit de grave şi nici pierderi de vieţi omeneşti“, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba

Începută în 8 ianuarie 2010, campania a determinat până acum aplicarea a câteva mii de amenzi cu o valoare de aproape un milion de lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite