Amenzi de peste 100.000 de lei aplicate de poliţiştii din Alba în două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii trecute, în perioada 06-08.07.2012, pe raza judeţului Alba, poliţiştii din cadrul poliţiilor municipale, orăşeneşti şi secţiilor de poliţie, au desfăşurat două acţiuni cu efective mărite, una în mediul urban şi una în mediul rural.

Cele două acţiuni cu efective mărite au fost organizate în Alba Iulia, Sebeş şi Cugir, precum şi în toate satele şi comunele de pe raza judeţului Alba, pe parcursul a trei zile, în intervale orare diferite, atât în cursul zilei cât şi în cursul nopţii. Prima acţiune s-a desfăşurat în mediul rural, în perioada 06 - 07.07.2012, având ca scop menţinerea unui climat de siguranţă civică în mediul rural, la care au participat 134 de cadre ale poliţiilor municipale, orăşeneşti şi ale secţiilor de poliţie.
 
Cea de-a doua a avut loc în noaptea de 7 spre 8 iulie 2012, în mediul urban, pe raza de competenţă a poliţiilor municipiului Alba Iulia, municipiului Sebeş şi a oraşului Cugir, unde, au fost organizate şi desfăşurate acţiuni în sistem integrat, la care au participat 105 agenţi şi ofiţeri de poliţie din cadrul serviciilor operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi 34 de jandarmi.
    
Au fost controlate 41 de societăţi comerciale şi 20 de obiective asigurate cu pază, poliţiştii constatând 41 de infracţiuni, din care 1 de natură judiciară, 3 economico-financiare şi 6 infracţiuni rutiere, restul infracţiunilor fiind constate pentru alte încălcări ale normelor legale în vigoare.

Pentru diverse încălcări ale normelor legale poliţiştii au aplicat 476 de sancţiuni contravenţionale. În cursul celor două acţiuni, poliţiştii au reţinut 20 de permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale a fost de 102.760 lei, fiind confiscate totodată şi bunuri în valoare de 79.980 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite