Alegătorii dintr-un sat din Alba vor vota la mănăstire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mănăstirea Rîmeţ
Mănăstirea Rîmeţ

Locuitorii din Valea Mănăstirii, judeţul Alba, vor merge la vot duminică la secţia amenajată în incita mănăstirii Rîmeţ, din comuna cu acelaşi nume. Autorităţile locale nu au găsit alt spaţiu pentru a amenaja secţia la care vor vota câteva sute de cetăţeni.

Deşi majoritatea secţiilor de vot din Alba au fost amenajate în şcoli sau grădiniţe, sunt câteva în sedii mai inedite cum ar fi o mănăstire, o sală de nunţi sau o firmă privată.

Potrivit agenţiei de presă Agerpres, cetăţenii cu drept de vot din satul Valea Mănăstirii vor vota la şcoala primară din incinta mănăstirii Rîmeţ, unde a fost amenajată secţia nr. 4 Rîmeţ. În Cetatea de Baltă, alegătorii din localitate vor vota la sala de nunţi din incinta Căminului Cultural. La Ocna Mureş, cetăţenii care se vor prezenta la secţia de votare nr. 4 vor vota în incinta Clubului Vânătorilor, iar în oraşul Teiuş unii dintre alegători se vor prezenta la urne la gara CFR, în sala Şcolii personalului.

În Alba Iulia au fost amenajate secţii de vot în sala de dans a Casei de Cultură a Studenţilor, la Bazinul Olimpic, la stadion, în holul unui cinematograf şi într-o societate comercială privată. Aproximativ 319.000 de locuitori sunt aşteptaţi duminică, în Alba, pentru a alege viitorii primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite