Albaiulienii joacă la Loto cu speranţa potului cel mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Albaiulienii au luat cu asalt agenţiile Loto din oraş.
Albaiulienii au luat cu asalt agenţiile Loto din oraş.

Agenţiile loto au fost neîncăpătoare pentru albaiulienii care au dorit să joace numerele norocoase. Premiul în valoare de peste 8 milioane de euro a scos din case chiar şi jucătorii ocazionali. Mulţi dintre aceştia consideră că data de naştere este un număr care le poartă noroc.

Oamenii recunosc că le surâde ideea unui câştig imediat, fără mari eforturi, în condiţiile crizei economice actuale. Majoritatea ar folosi bani pentru a-şi ajuta familia.

Datele de naştere, numere norocoase

Preţul unui bilet simplu la Loto 6/49, cu o variantă de şase numere completate este de 4,9 lei iar al unuia care include şi o variantă la Noroc este de 7,3 lei. În mare parte albaiulienii consideră că data de naştere le poartă noroc şi joacă aceste cifre. „Este o sumă mare în joc. Am pus mai multe bilete, atât pentru mine cât şi pentru copiii mei. Câteodată pun numere la întâmplare, dar am şi numere pe care le joc întotdeauna. În principal mizez pe datele de naştere ale membrilor familiei“, a spus Maria Haţegan, în vârstă de 40 de ani, de profesie educatoare. Femeia are încredere că se va număra printre fericiţii câştigători ai extragerii din această seară şi a cumpărat bilete în valoare de 50 de lei. „Sper să câştig, şi dacă va fi aşa, banii o să-i investesc în viitorul copiilor“, a mai spus Maria Haţegan.

Unii jucători preferă să pună biletul în echipă. „Suntem o echipă de cinci jucători. Am jucat numere din prima decadă, de la 1 la 10, şi ultima decadă, de la 30 şi 40. Biletul jucat azi este în valoare de 36 de lei“, a spus Mircea Drăgoi. Bărbatul a afirmat că, în urmă cu jumătate de an, a câştigat cu echipa un premiu la categoria a III-a, în valoare de aproximativ 500 de lei.

„Joc numerele ce le-am visat“

Gheorghe Timiş este, în schimb, un jucător superstiţios. „Joc de şase ani de zile aceleaşi numere. Pur şi simplu le-am visat şi am considerat că ar trebui să dau curs acestui vis“, a spus pensionarul în vârstă de 55 de ani. Acesta a precizat că numerele i-au adus ceva noroc. „Am câştigat de trei ori, la categoria a III-a, câte 600 de lei“, a menţionat Gheorghe Timiş.

Un alt jucător care are încredere în aceleaşi numere este Dumitru Vârciu. „Joc cu aceleaşi numere de mai bine de un an de zile. M-am hotărât din senin. Mi-au purtat noroc. Până acum, patru numere au fost norocoase şi am câştigat la categoria a III-a“, a spus albaiulianul în vârstă de 59 de ani.

„Pentru tragerea Loto 6/49 de duminică estimăm la categoria I un fond de câştiguri în valoare de peste 36,8 milioane lei (peste 8,7 milioane euro).
În urma repartizării încasării la jocul Loto 6/49, din fondul de câştiguri rezultat se va aloca 50% categoriei I, 20% categoriei a II-a şi 30% categoriei a III-a“, se menţionează într-un comunicat oficial al Loteriei Române.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite