Alba Iulia: Albaiulienii cred în şansa lor la Loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Albaiulienii cred în şansa lor la Loto
Alba Iulia: Albaiulienii cred în şansa lor la Loto

Ieri dimineaţă în doar două ore câteva sute de persoane au trecut pragul celor două agenţii loto din zona Centru a oraşului Alba Iulia.

O mare parte dintre albaiulienii care au pus bilete la loto spun că premiul de 5,2 milioane de euro pus în joc i-a determinat să joace de data aceasta. Cei mai mulţi vor juca şi săptămâna viitoare deoarece cele şase numere nu au fost ghicite nici la extragerea de duminică.

Majoritatea albaiulienilor joacă câte o variantă

Extragerea Loto 6/49 este cel mai popular joc de noroc al Loteriei Române, succesul acestei extargeri se datorează în mare parte câştigurilor mari puse în joc şi suspansului care creşte de la săptămână la spătămână. „Eu nu am jucat de data aceasta, doar mă informez. Am jucat ani de zile şi am urmărit sistematic ce se întâmplă la acest joc. Cred că totul ţine de neoroc. Deşi au mai fost speculaţii eu nu cred că e ceva aranjat. Se zice că se câştigă mai mult de sărbători, dar de fapt noi ne amintim mai uşor dacă legăm de un eveniment“, a spus Ioan Moldovan, de 46 de ani, gestionar la o firmă din Alba Iulia.

Tot în noroc se încrede şi Iosif But de 65 de ani. „Am câştigat de câteva ori la categoria a III-a, dar niciodată nu am luat premiul cel mare, deşi joc de 50 de ani. Cred că este vorba de noroc. Nu cred că ţine de nici un fel de aranjament“, a spus albaiulianul pensionar.

Femeile joacă datele de naştere ale copiilor

Jocurile Loto sunt preferate în special de bărbaţi dar sunt şi femei care îşi încearcă norocul. Valeria Ivaşcu de 60 de ani din Alba Iulia spune că Loto 6/49 este chiar o pasiune pentru ea, chiar dacă nu câştigă. „Joc în fiecare săptămână câte o variantă. De fiecare dată pun aceleaşi numere care reprezintă datele de naştere ale copiilor şi nepoţilor mei. Până acum nu am avut noroc, dar e palpitant de fiecare dată“, a spus Valeria Ivaşcu.

 Albaiulianca Margareta Molnar spune că a ratat o dată premiul cel mare pentru că nu a jucat în săptămâna respectivă şi vrea şă îşi încerce norocul şi acum când este vorba de un premiu substanţial. „Joc mereu aceleaşi numere şi au ieşit într-o săptămână când nu am jucat. Am uitat să pun un bilet şi uita aşa s-a dus premiul. Joc ocazional, dar poate am noroc de data acesta“, a spus Margareta Molnar, de 62 de ani din Alba Iulia

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite