Alba Iulia: Târg de activităţi extraşcolare la Alba Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prezentare de modă la Alba Mall
Prezentare de modă la Alba Mall

„Târgul activităţilor extraşcolare“ este o premieră la Alba Iulia. Acesta se desfăşoară în acest sfârşit de săptămână în piaţeta centrală Alba Mall. La târg şi-au anunţat prezenţa un număr de peste 20 de expozanţi din domeniul cluburilor sportive, culturale, centre de voluntariat şi agenţii de turism.

„Este prima iniţiativă de acest gen şi o premieră pentru Alba Iulia. Acest eveniment reuneşte expozanţi din diferite domenii care vin cu ideii de petrecere a timpului liber, atât pentru elevi, tineri cât şi părinţi. Vrem să oferim copiilor un substitut pentru timpul petrecut în faţa calculatorului şi să demonstrăm că în oraşul nostru, dar şi în judeţ există numeroase alternative de recreere“, a spus Anda Bulbucan, repezentant Alba Mall.

Expozanţii au pentru elevi oferte de petrecere a timpului liber practicând fotbal, baschet, volei, tenis de câmp şi de masă, înnot, box, judo, karate, dans sportiv, atletism, lupte libere, culturism, fitness, atletism, iar pentru copiii pasionaţi de frumos de arte, cercuri de canto, pictură, desen, literatură, limbi străine sau teatru. Clubul AlbaMont vine cu un panou de cătărări.

Program variat

„Târgul activităţilor extraşcolare“ s-a deschis azi la ora 14.00, iar până la ora 19.00 au loc expoziţii de desen, pictură, obiecte ceramice realizate de elevi la cercurile de profil de la Palatul Copiilor  din Alba Iulia. Mâine activităţile încep de la ora 10.00. De la ora 17.00 are loc o demonstraţie de  judo, urmată de o prezentare de modă.

De la 18.00 trupa Dance to Sunrise oferă o un spectacol de dansuri de societate, iar de la ora 19.00 Federaţia română de powerlifting oferă celor prezenţi o demonstraţie de fortă. Duminică de la ora 13.00 este programat un spectacol de balet, eveniment ce marchează închiderea târgului de la Alba Mall.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite