Alba Iulia: Reducerile de sezon nu mai fac cu ochiul clienţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai multe magazine din Alba Iulia afişează în această perioadă reduceri de până la 70 la sută. Fie că sunt promoţii, fie că sunt oferte speciale, majoritatea agenţiilor comerciali încearcă să atragă cât mai mulţi clienţi. Cele mai mari reduceri se găsesc la îmbrăcămintea şi încălţămintea de vară.

Dacă la început de sezon o rochie se achiziţiona la preţul de 200 de lei, acum acelaşi produs este la jumătate din valoare. „Majoritatea oameniilor profită de reduceri, se vede şi din vânzările care au crescut în ultima perioadă. O mare problemă sunt clienti care sunt mai puţini, e perioada concediilor. Cred  că va trece această criză de clienţi în momentul în care va începe şcoala. În septembrie, octombrie o să revenim la normal“, a spus Anca Sicoe, vînzătoare, de 30 de ani.

Agenţii economici sunt conştienţi de faptul că reducerile atrag clienţi noi. „Avem reduceri la produsele de vară, în special la maiouri, tricouri, pantaloni. Majoritatea cumpără aceste articole pentru că sunt la jumătate de preţ“, a spus Loredana Gruita, de 24 de ani.

Preţuri de la 9,99 lei

Cele mai atrăgătoare oferte se găsesc la costumele de baie, la rochii, tricouri, pantaloni scurţi sau la încălţămintea de damă. La mare căutare se află şi costumaşele. „Avem o serie de promoţii în această perioadă, cu preţuri finale de 9,99 de lei şi 24,90 de lei. Costumele de dama trec bine în aceasta perioadă“, a spus Andreea Breazu, vânzătoare, 20 de ani.

Miruna Olar şi-a făcut cumpărături de 60 de lei. „Mi-am cumpărat o fustă cu 25 de lei, o camasă cu 10 lei şi o perche de sandale cu 25 lei. Am aşteptat perioada reducerilor pentru a-mi lua articole de sezon“, a spus tânara de 26 de ani.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite