Alba Iulia: Proiect pentru şomerii şi agricultorii din mediul rural

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia va găzdui mâine începând de la ora 11.00, evenimentul de promovare a parteneriatelor în regiunea de dezvoltare Centru.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului Dezvoltare economică durabilă prin creşterea calităţii resurselor umane din mediul rural şi reunește reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din regiunea de dezvoltare Centru.

Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de doi ani şi jumătate şi este destinat către 700 de persoane din mediul rural - antreprenori, şomeri, persoane ocupate în agricultura de subzistenţă precum şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Bugetul proiectului este de aproximativ 4 milioane de euro, iar banii vor fi folosiţi pentru activităţi de formare profesională, consiliere şi asistenţă pentru persoane din mediul rural care demarează afaceri sau activităţi independente în domenii non agricole. Astfel, 700 de persoane din mediul rural - 250 de manageri, 200 de şomeri, 150 de persoane aflate în căutarea unui loc muncă şi 100 de persoane ocupate în agricultura de subsistenţă - vor beneficia de un program de consiliere, orientare şi îndrumare. De asemenea, 120 de persoane vor fi sprijinite în infiinţarea şi dezvoltarea propriei afaceri.
.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite