Alba Iulia: Minor prins de poliţişti după ce a furat materiale dintr-o fostă uzină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane au pătruns ieri dimineaţă, în două hale ale unei foste uzine din Alba Iulia, de unde au sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la acest incident care în urma cercetărilor efectuate de către lucrătorii Biroului de Siguranţă Publică pentru Mediul Urban înpreună cu lucrători ai Biroului de Investigaţii Criminale, au reuşit identificarea principalului suspect de comiterea furtului.

D.N.D., de 16 ani, din Alba a pătruns prin efracţie în două dintre hale, de unde a sustras un flex, un aparat de sudură profesional şi mai multe cabluri electrice, bunuri în valoare totală de de 7.381 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 30% iar faţă de minor a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pe 20 zile, acesta mai fiind cercetat şi pentru alte 3 furturi comise în cursul anului 2010 în municipiul Alba Iulia.  
 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite