Alba Iulia: Ediţie jubiliară pentru festivalul de folclor "Strugurele de aur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna viitoare, Alba Iulia şi Jidvei vor găzdui unul dintre cele mai importante festivaluri folclorice din ţară, "Strugurele de Aur". Festivalul a ajuns la cea de-a X-a ediţie şi este organizat de compania Jidvei în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba.

Strugurele de Aur 2010 va începe în 16 septembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia şi se va încheia duminică 19 septembrie 2010 la Jidvei. La reuşita spectacolelor îşi vor da concursul interpreţi consacraţi.

Gala Laureaţilor şi premierea câştigătorilor vor avea loc în seara zilei de sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 19.00, iar duminică, în centrul comunei Jidvei, vor avea loc ultimele spectacole.

Concurs de degustare de vinuri

În preambulul festivalului, în perioada 13-15 septembrie se va desfăşura la Alba Iulia cea de-a doua ediţie a Concursului Naţional de Degustare de Vinuri „Strugurele de Aur“. La concursul organizat de Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România (ADAR), Organizaţia Naţională Interprofesională a Vinului şi

Consiliul Judeţean Alba participă peste 140 de probe de la producători mici şi mari, din ţară şi din străinătate. Evenimentul a ajuns la cea de-a IV-a ediţie şi se adresează tuturor producătorilor şi distribuitorilor de vinuri.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite