Alba Iulia: L-au plâns pe tânărul care a zăcut mort în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: L-au plâns pe tânărul care a zăcut mort în maşină
Alba Iulia: L-au plâns pe tânărul care a zăcut mort în maşină

Moartea surprinzătoare a tânărului Daniel Maier a îndurerat familia şi prietenii acestuia. Sâmbăta trecută, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost văzut pentru ultima dată de familie şi colegi. Bărbatul era şofer la Transeuro SRL Ighiu din judeţul Alba şi a dispărut după ce a plecat de la seviciu.

Soţia bărbatului a povestit că acesta şi-a condus un coleg acasă după care cel mai probabil s-a îndreptat către râul Ampoi unde acesta bănuieşte că intenţiona să îşi spele maşina.

Femeia a povestit că toate acestea sunt bănuieli din cauză că ea, împreună cu fiica lor, a plecat sâmbătă dimineaţa la Luduş, la rude.

 „Noi am plecat la Luduş, iar el era plecat la serviciu. L-am sunat la telefon de mai multe ori atât sâmbătă cât şi duminică, însă m-am gândit că s-a dus undeva cu prietenii şi că a uitat telefonul, ceea ce se mai întâmplase”, a explicat Cătălina Maier. Întoarsă acasă în cursul dimineţii de luni, femeia a constatat că soţul ei nu a fost acasă în weekend.

 „Luni dimineaţă am ajuns acasă şi mi-am dat seama că totul era nemişcat în apartament. Având în vedere că pe tot parcursul weekendului nu mi-a răspuns nici la telefon m-am temut că s-a întâmplat ceva. Aşa că m-am dus la el la serviciu să văd dacă a ajuns cumva acolo. Aici colegii mi-au spus că nu venise la muncă. Am contactat toţi cunoscuţii, toate neamurile, poate ştia cineva de el, dar nimic”, a povestit Cătălina Maier.

Descoperit de un cioban

Lipsa bărbatului din anturajul în care trăia i-a alarmat pe cunoscuţi, iar soţia sa l-a declarat, luni, dispărut la poliţie. Marţi un telefon din partea unui cioban avea să anunţe dezastrul.

Sâmbătă pe digul râului Ampoi acesta observase un autoturism albastru care avea uşa din partea dreaptă deschisă. Întâmplarea a făcut ca bărbatul să trecă din nou prin acelaşi loc şi să constate că maşina se afla în aceeaşi stare. A verificat ce s-a întâmplat, după care a anunţat poliţia.

„Îi plăcea cafeaua şi probabil a băut mai multă. A fost cald, oboseală multă, i s-a făcut rău şi nu a avut cine să-l ajute. Nu am bănuit nici o secundă că ar avea probleme cu inima. Şi-a făcut analizele şi au ieşit bine”, a mai spus soţia lui Daniel Maier.

Din spusele cunoştinţelor, bărbatul era o persoană cumsecade. „Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Era un băiat bun, sufletist. Am fost colegi de muncă la o firmă de mezeluri, iar după ce nu am mai lucrat împreună, am rămas buni prieteni. Nu ştiam că e bolnav şi nici pe el nu l-am auzit vreodată plângându-se de ceva”, a declarat Simedru Drîmbărean, din Alba Iulia, fost coleg de serviciu. Acesta a mai precizat că nu şi-a auzit niciodată prietenul plângându-se că ar fi avut probleme de sănătate.

Îngropat lângă mama sa

Potrivit primelor concluzii ale medicilor legişti, bărbatul ar fi murit din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorii acute, el fiind cunoscut cu afecţiuni cardio-vasculare.

„Nu a fost o moarte violentă. Cu toate că era tânăr, bărbatul avea probleme cardiace, iar decesul a survenit pe fondul acestor probleme. Cadavrul a stat mai mult timp în maşină”, a explicat medicul legist de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, Gheorghe Vieru.

Aseară, la Alba Iulia a avut loc o slujbă de priveghi. Daniel Maier a fost înmormântat astăzi la Cluj-Napoca, oraşul unde s-a născut şi unde a crescut. A fost îngropat lângă mormântul mamei sale.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite