Alba Iulia: Un tânăr rămas fără loc de muncă şi-a ucis mama după care s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Un tânăr rămas fără loc de muncă şi-a ucis mama după care s-a sinucis
Alba Iulia: Un tânăr rămas fără loc de muncă şi-a ucis mama după care s-a sinucis

O dramă fără precedent are loc pe strada Şcolii din satul Răhău, municipiul Sebeş, judeţul Alba. La numărul 63 locuieşte familia Vulcu. Joi seara, fiul mai mare al familiei, Romulus Vulcu, în vârstă de 31 de ani, şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit, după care a încercat să incendieze locuiţa. Ulterior s-a sinucis cu acelaşi cuţit cu care a înjunghiat-o pe mama lui, Ana Vulcu, de 54 de ani.

Tragedia s-a petrecut în timp ce tatăl tânărului dormea într-o cameră alăturată. Oribila întâmplare a fost descoperită de fiul mai mic al familiei, Remus Vulcu, în vârstă de 29 de ani, după ce s-a întors joi, la ora 23.30, de la muncă. Acesta a anunţat imediat Poliţia.

„Din primele cercetări a rezultat că bărbatul, pe fondul unei depresii, şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit, a incendiat casa, după care s-a sinucis”, a declarat subcomisarul Sorin Finta, adjunctul Poliţiei municipiului Sebeş.

Fiul ucigaş a rămas recent fără loc de muncă. El a lucrat ca mecanic la o firmă de transport internaţional din Sebeş, care a făcut reduceri de personal.

Sora Anei Vulcu, care era astăzi la locuinţa din Răhău, a afirmat că a fost sunată în ultimele zile de mai multe ori de Romulus . Acesta i-a spus că este foarte supărat pentru că a fost dat afară de la serviciu.

„M-a sunat şi mi-a spus că nu mai ştie ce să facă pentru că l-a dat afară de la serviciu. A venit chiar la mine acasă într-o seară şi a zis că suferă foarte mult din această cauză. Era un băiat bun şi nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat”, a afirmat Ana Florea, mătuşa lui Romulus Vulcu, răvăşită de durere.

„Am numai cuvinte de laudă pentru că erau oameni harnici. Aveau tractor cu care lucrau pământul, aveau maşină, nu pot să înţeleg de ce s-a întâmplat tragedia aceasta”, a spus Raveca Obreja, care locuieşte peste drum de imobilul de la numărul 63.

„Au fost oameni foarte cumsecade. Nu le-a lipsit nimic din casă. Ne-am ajutat permanet. Nu ştiu ce a fost în casa lor de s-a întâmplat nenorocirea asta”, a afirmat, la rândul său, Maria Ţăran, vecină cu familia Vulcu.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba s-a constituit o echipă complexă care s-a deplasat la faţa locului, însoţită de procurorul criminalist şi medicul legist.

În vederea stabilirii împrejurărilor exacte ale faptei, a condiţiilor şi cauzelor care au favorizat comiterea acesteia, se efectuează cercetări de către lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Tribunalului Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite