Alba Iulia: Un bărbat a comis trei infracţiuni în aceeaşi noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Un bărbat a comis trei infracţiuni în aceeaşi noapte
Alba Iulia: Un bărbat a comis trei infracţiuni în aceeaşi noapte

Ieri noapte, poliţiştii din Sebeş au prins în comuna Săsciori un şofer amator, beat la volanul unei maşini.

În timpul unei activităţi de rutină, desfăşurată ieri noapte, un echipaj al Poliţiei municipiului Sebeş, a depistat în trafic un şofer care urcase la volan după ce consumase alcool. Bărbatul a fost surprins în comuna Săsciori.
Cum acesta mirosea a băutură, a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare a alcoolului mult peste limita legală.

„În urma verificărilor efectuate în baza de date a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, poliţiştii au constatat că D.D. nu figura ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din data de 3 octombrie 2009“, a precizat Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţelui Alba. 

Bărbatul este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni, toate în acelaşi moment, respectiv „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicole“, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală“ şi „conducere a unui autovehicul neînmatriculat“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite