Alba Iulia:„Mă impresionează mereu partea istorică a oraşului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba Iulia.

Elev al regretatei coregrafe Maria Petrea, Cristian a ajuns în elita dansului sportiv european. În prezent deţine un club de dans sportiv, care poartă numele fostei sale antrenoare, iar copiii pe care-i pregăteşte îi calcă pe urme.

A început dansul sportiv în anul 1990, pe când era un puşti de şapte ani. A participat la o preselecţie organizată de regretata coregrafă Maria Petrea, membră fondatoare a Federaţiei Române de Dans Sportiv şi fost mare arbitru internaţional. „Eu şi încă un băiat am fost selectaţi chiar din prima zi”, îşi reaminteşte Cristian.

Alba Iulia frumoasă:
„Mă impresionează mereu partea istorică a oraşului, zona cetăţii. De fiecare dată când trec prin această minunată zonă mă întreb câţi oameni s-au perindat pe acolo, ce au făcut, cum au trăit. În rest, Alba Iulia e un oraş ca oricare altul“.

Alba Iulia urâtă:
„În urmă cu un an, Alba Iulia a ieşit pe primul loc într-un clasament naţional al nivelului de trai, bazat pe numărul de biserici şi taxiuri pe cap de locuitor. Fără să supăr pe nimeni, mi se pare o risipă uriaşă de fonduri, iar partea cu taxiurile scoate în evidenţă comoditatea locală“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite