Un singur candidat din Alba a promovat examentul de admitere în magistratură. Vezi cine este

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un singur candidat din Alba a promovat examenul de admitere în magistratură, la concursul oragnizat în cursul lunii noiembrie la Bucureşti. S-au înscris iniţial un număr de 24 de candidaţi.

Candidatul care a promovat concursul se numeşte Ursu Gabriela Maria şi a obţinut nota 7,6. Aceasta vizează un post de judecător, care nu este vacant în acest moment în judeţul Alba. În competenţa Curţii de Apel Alba Iulia există doar un singur post vacant la Judecătoria Deva. La nivel naţional sunt 20 de posturi libere de judecător.

Un post de procuror a fost vizat de 17 persoane. Niciuna nu a avut cel puţin nota şapte pentru a putea promova. Un singur candidat, Isbăşescu Codruţa, a obţinut 6.95 şi probabil a făcut contestaţie. În Alba este vacant un post de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Concursul a fost organizat pentru candidaţi care au o vechime de cel puţin cinci ani în funcţiile prevăzute de lege la data concursului. Rzultatele finale după contestaţii vor fi afişate în 29 noiembrie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite