Alba Iulia: "E un oraş frumos, liniştit, cu oameni paşnici, cumsecade"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Sorin Porumbariu ştie că roata trebuie să se învârtă ca să-şi câştige existenţa din meseria aleasă. Şi o face să se învârtă, că-i place să fie mereu la volan, pe şosele. Iar când nu conduce, e acasă, lângă aragaz. Este bucătarul şef al familiei.

Alba Iulia frumoasă: „E un oraş frumos, liniştit, cu oameni paşnici, cumsecade. Îmi place că s-au amenajat spaţii speciale pentru copii, parcuri de joacă unde copiii noştri pot să alerge în voie”.

Alba Iulia urâtă: „Mă înervează că azi asfaltează, mâine sparg. La mine în cartier, în Ampoi III, de trei ori au asfaltat şi tot de atâtea ori au spart. Nu-mi plac blocurile  colorate ca papagalii. Vezi 10 blocuri unul lîngă altul, fiecare colorat în altă nunaţă. Nu-mi place că lipsesc spaţiile verzi”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite