Alba: 10 case distruse de inundaţii sunt reconstruite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Materialele necesare pentru reconstruirea caselor afectate de inundaţiile din acest an, au sosit în totalitate în judeţul Alba. Vor fi reconstruite 10 case din Ocna Mureş şi Lopadea Nouă.

Opt case sunt acum în lucru. La două dintre ele nu s-a început încă lucrul pe motiv că proprietarii, deşi au toate materialele în curte, nu dispun de banii necesari să plătescă un constructor.

La două dintre ele nu s-a început încă lucrul pe motiv că proprietarii, deşi au toate materialele în curte, nu dispun de banii necesari să plătească un constructor.

Toate locuinţele au deja realizate branşamentele la electricitate, două - la apă şi canalizare şi şase la gaz. Totodată numărul caselor de reparat în Alba este 91 (69 - Lopadea Nouă, 16 - Ocna Mureş, 4 - Ighiu şi câte una la Gârbova şi Valea Lungă). Dintre acestea, 36 sunt deja finalizate şi alte 42 sunt în lucru. La 13 dintre ele încă nu s-au demarat lucrările.

„Îmi doresc ca vremea să ţină cu constructorii astfel încât cei mai mulţi dintre cei afectaşi sa-şi poată petrece sărbătorile în locuinţele reconstruite sau reparate”, a declarat Ştefan Bardan, prefectul judeţului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite