Alba Iulia: "Nu-mi plac aglomeraţia şi mizeria din unele cartiere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: "Nu-mi plac aglomeraţia şi mizeria din unele cartiere"
Alba Iulia: "Nu-mi plac aglomeraţia şi mizeria din unele cartiere"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Convinsă că are mâini speciale, Cristina şi-a deschis  de patru luni un salon de masaj. În acest scurt interval de timp şi-a convins clienţii că are, într-adevăr, mâini speciale.

Licenţiată în ştiinţe economice, Cristina Simona Coman a realizat după absolvirea facultăţii că munca de birou nu se pliază pe felul ei de a fi:  dinamic, comunicativ.

Alba Iulia frumosă:
„Îmi place în mod deosebit parcul din faţa Catedralei Reîntregirii. Mă plimb de multe ori prin acest parc şi are o atmosferă modernă şi romantică. Îmi mai place, de asemenea, Cetatea, cu tot ce s-a făcut în ultimii ani”.

Alba Iulia urâtă:
„Nu-mi plac aglomeraţia şi mizeria din unele cartiere. Nu îmi place că, deşi este un oraş frumos, Alba Iulia a rămas cam în urmă la capitolul curăţenie. Poate că vinovaţi sunt oamenii, care ar trebuie să facă mai mult pentru a păstra oraşul curat”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite