Alba: Un şofer băut a intrat într-un gard cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 41 ani din localitatea Valea Lungă a spulberat gardul unei gospodării cu propriul autoturism. A refuzat să îi fie recoltate probe biologice chiar dacă poliţiştii susţin că acesta era băut.

Agenţii Postului de Poliţie Valea Lungă au fost sesizaţi aseară, cu privire la faptul că, pe strada Principală, din  comuna Valea Lunga s-a produs un accident de circulaţie. Deplasaţi la faţa locului poliţiştii au stabilit că N. V., de 41 de ani, din Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, nu s-a asigurat corespunzător în momentul efectuării manevrei de mers înapoi şi a intat în gardul ce imprejmuia o locuinţă, distrugându-l.

Întrucât conducătorul auto se afla în stare de ebrietate i s-a cerut de către organele de poliţie să-i urmeze la Spitalul Municipal Blaj în vederea recoltării de probe biologice, însă acesta a refuzat. 

Poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de ,,refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei“, respectiv „conducerea pe drumurile publice a unui autivehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere“ şi „distrugere“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite