Alba: Un bărbat din Mihalţ este cercetat pentru omor. A înjunghiat trei consăteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 45 ani din Mihalţ a fost arestat preventiv după ce a iscat un scandal într-un bar din localitate şi a înjunghiat mortal un localnic de 39 ani. Conflictul s-a produs pe fondul consumului de alcool.

Duminică seara, în jurul orei 19,20, lucrătorii Postului de Poliţie Mihalţ au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la un bar din localitatea Mihalţ s-a produs un scandal în care erau implicate mai multe persoane din comună.

Conflictul s-a produs pe fondul consumului de alcool în acesta fiind implicaţi Rupa Dumitru, de 45 de ani, C.V., de 39 de ani, I.S., de 44 de ani şi minorul R.D.C., de 14 ani, toţi din comuna Mihalţ.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în timpul conflictului I.S., l-a lovit cu o scândură în zona capului Rupa Dumitru, care, folosindu-se de un cutit pe care îl avea asupra sa le-a lovit pe celelalte 3 persoane implicate în conflict, cauzându-le plăgi înjunghiate.

Una dintre victime a decedat

Toate cele patru persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Alba unde au fost internate în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ieri, C.V., care a suferit mai multe plăgi înjunghiate în zona toracică şi la umărului stâng, a decedat.

În urma efectuării necropsiei cadavrului de către medicul legist a concluzionat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat şocului hemoragic cauzat de plăgile înjunghiate de la nivelul corpului.

În urma cercetărilor efectuate şi a concluzilor medico – legale, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus cercetarea penală împotriva lui Rupa Dumitru pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, acesta fiind prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost arestat pe o perioadă de 30 zile, acesta fiind depus în Centrul de  Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite