Alba: Un bărbat a murit în cabina unei betoniere izbit de un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 37 ani a decedat ieri, în timpul serviciului. Dan Homorodean lucra ca şi conducător auto pe o autobetonieră în cadrul SC Pomponio Logistic SRL Vinţu de Jos.

Un bărbat de 37 ani a decedat ieri, în timpul serviciului. Dan Homorodean lucra ca şi conducător auto pe o autobetonieră în cadrul SC Pomponio Logistic SRL Vinţu de Jos. Ieri, în jurul orei 13,30 acesta a plecat spre zona Luncile Prigoanei, cu o încărcătură de beton pentru o societate comercială din Petreşti.

În jurul orei 14,30 trecuse de Barajul Tău – Valea Sebeşului, iar la circa 7 km de acesta, într-o curbă uşoară la dreapta a pierdut controlul maşinii.

Cabina a căzut pe un parapet

A intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în afara carosabilului, pe partea stângă a sensului de mers. Cabina utilajului a căzut pe parapetul de protecţie moment în care unul din stâlpii verticali de susţinere a pătruns prin geamul lateral stânga al şoferului şi l-a accidentat grav.

Manevre de resuscitare fără rezultate

Personalul de pe ambulanţa ajunsă la faţa locului a constatat starea grava a victimei, a încercat resuscitarea acesteia însă la scurt timp a decedat. Inspectorii ITM Alba s-au deplasat la locul accidentului unde au efectuat fotografii, măsurători, preluare documente necesare cercetării.

Cercetările vor fi continuate de către ITM Alba, în vederea finalizării dosarului de cercetare a accidentului de muncă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite