Alba: Trofeul „Kogaion“ se desfăşoară în Munţii Trascău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa pentru trofeul „Kogaion“ se desfăşoară anul acesta în judeţul Alba. În perioada 20-22 august 2010 în Munţii Trascău, în zona Brădeşti – Cheia – Cheile Râmeţului va avea loc cea de-a XX-a ediţie a competiţiei recreative cu probe de alpinism, orientare turististică, dar şi teoretice şi de ecologizare.

Drumul competitorilor spre tabără se poate face doar cu mijloace auto proprii. Din oraşul Aiud se urmează DJ I107 spre Cabana Sloboda, se trece prin centrul comunei Râmeţ, până în localitatea Brădeşti de unde vor fi amplasate indicatoare către tabără. Cazarea se va face în corturile proprii pe un teren asigurat de organizatori. Tabăra este situată la aproximativ 30 de kilometri de Aiud, drumul fiind în totalitate neasfaltat.

La competiţie se poate înscrie oricine doreşte. Probele vor avea loc sâmbătă între orele 09.00-19.00, iar festivitatea de premiere duminică, de la ora 10.30. Concursul va consta în şapte probe: proba de regularitate, proba de orientare turistică, proba de alpinism, proba de ecologie, proba teoretică şi proba culturală.

Organizatorii Trofeului „Koganion“ sunt Asociatia de Turism Montan „Kogaion” Orăştie, împreună cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Hunedoara şi Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru toţi“ Hunedoara.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite